Ветеран полку "Азов" Олег Толмачов не потиснув руку президенту Петру Порошенку під час вручення нагород "Ігри нескорених" і заявив, що його присутність образила честь поранених військових.

Читайте також: У Верховній Раді збирають підписи за відставку Порошенка

Про це повідомив у Facebook "Національний корпус-Черкащина".

"Порошенко хвалився ініціацією створення окремого міністерства допомоги ветеранам та учасникам бойових дій. Попри те, що війна триває вже чотири роки, і президент повинен був це зробити набагато раніше. Він також розповів про свій візит у Німеччину. Це було недоречно.

Війна вже йде чотири роки. Добре, що цьогоріч в іграх взяли участь більше поранених бійців, ніж у минулому. Вони цікавляться спортом, і мають можливість потрапити в збірну України. Але Петро Порошенко повинен був закінчити війну набагато швидше, а не "затягувати" її. Тоді поранених було б набагато менше. Присутність Порошенка тільки образила честь поранених військових, яких могло бути значно менше", – сказав військовий.

Читайте також: ГПУ розслідує привласнення літієвих копалин друзями Порошенка

Олег Толмачов один із перших добровольців полку "Азов" поїхав у зону АТО. Отримав поранення влітку 2014 року в бою під Маріуполем недалеко від селища Сартана. 

За підсумками змагання, Олег Толмачов може увійти до збірної України на змаганнях "Ігри нескорених".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter