Молодший син колишнього президента України Петра Порошенка Михайло вляпався у гучний скандал. Він у стані алкогольного сп'яніння відпочивав з друзями. Відео цього потрапило у мережу.

Читайте також: "Яблучко від яблуні": діти Порошенка вразили цинічною витівкою (фото)

Це не перший раз, коли син екс-гаранта потрапляє в скандальні ситуації. Публікацію компрометуючого відео в рамках своєї антипрезидентської кампанії планував блогер Анатолій Шарій, однак, він хотів їх заретушувати й подати в більш охайному вигляді.

Але тепер в мережі спливли відео в оригіналі – без ретуші. На цих відео Михайло Порошенко представлений найнепривабливішим чином. На кадрах видно, як він практично не здатний виразно говорити і ворушиться. На деяких кадрах він місцями і зовсім непритомний.

На відео знайомі Михайла Порошенко зняли його на так званій "вписці", де він під впливом алкоголю (не виключено, що не тільки його) майже не здатний говорити і ходити, його нудить в унітаз, а друзі знущаються над ним, знімаючи це все на камеру, а також оголюючи його і фотографуючи з різними предметами на п'ятій точці.

Читайте також: "Всім серцем": син Порошенка на "чистій" російській розповів про свою любов до української мови (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook