У Луцьку для посилення безпеки та зменшення рівня злочинності встановлять камери відеоспостереження. Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у мережі.

Читайте також: У Луцьку додатково облаштують два спортивні зали для госпіталізації хворих на коронавірус

"З ініціативи Ігоря Петровича Палиці з обласного бюджету спрямовано 4,3 мільйона гривень на міську програму "Безпечне місто" для встановлення відеоспостереження на усіх виїздах та в'їздах в наше місто та облаштування відеоспостереження в інших місцях.

За вказані кошти, серед іншого, буде облаштовано щонайменше 63 камери на в'їздах та виїздах з міста, з яких 32 оглядові камери та 31 номерна камера. Окрім того, в межах проекту буде встановлено все інше супутнє обладнання для повноцінного функціонування системи", – зазначає Ігор Поліщук.

З його слів такий захід значно посилить безпеку в нашому місті та області, зменшить рівень злочинності та полегшить розкриття злочинів, дозволить оперативно і максимально повно володіти ситуацією в місті, а в складний та небезпечний час пандемії коронавірусу він є особливо важливим.

Читайте також: Лучани вже завтра отримають перші продуктові набори від фонду Ігоря Палиці

Нагадаємо, що на боротьбу з коронавірусом виділили депутати Волинської обласної ради та Луцької міської 120 мільйонів гривень.

Крім того, депутат від Луцька Ігор Палиця закликав місцевих бізнесменів долучитись і навіть вже з власного фонду виділив 20 мільйонів гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook