Фірмою, яку пов’язують з екс-депутатом Держудуми Росії Олександром Бабаковим і яка розбудовує термінал на Ягодині, зайнялися правоохоронці.

Читайте також: На волинському кордоні виявили два авто, що були у розшуку

Телеканал "Аверс" розповів про дотичність ТОВ "Комплекс" Ягодин" до Бабакова і про те, що російський політик є затятим українофобом, який виступав за анексію Криму. І лише після цього правоохоронці вирішили перевірити ТОВ "Ягодин". До цього це підприємство існувало на українському кордоні роками, пише ІА Волинські новини.

Прокуратура вимагає у Рівненської сільської ради Любомльського району документи на земельні ділянки, де ТОВ Комплекс "Ягодин" розбудовує термінал. Йдеться про одинадцять гектарів волинського кордону.

Відзначимо, що власником ТзОВ "КОМПЛЕКС "ЯГОДИН", яке будує новий термінал є ПАТ "УКРАЇНСЬКА ІНОВАЦІЙНО-ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ".

Згадане ПАТ є власником і інших підприємств, які розташовані поблизу Ягодина. А саме: ТОВ "АЗС–ЯГОДИН", ТОВ "ГОТЕЛЬ "ЯГОДИН", ТОВ "ТЕРМІНАЛ-БК", ТОВ "УІФК-ВОЛИНЬ". ПАТ "Українська іноваційно-фінансова компанія", яке є власником цих фірм, пов’язують з екс-депутатом держдуми Російської Федерації Олександром Бабаковим. Між тим у 2014-му році українські активісти вимагали розлідувати причетність фірм Олександра Бабакова до теракту, внаслідок якого розбився на сході нідерланський Боїнг.

Читайте також: На Волині російський депутат-ФСБшник влаштував бізнес на держкордоні

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter