Народний депутат Ірина Луценко на засіданні Верховної Ради 7 січня 2019 року сконфузилась, виступаючи з трибуни. Представниця президентської політсили переплутала папери з доповідями. Нардеп почала зачитувати неправильний текст, але невдовзі їй вказали на помилку.

Читайте також: "Під прикриттям": журналісти викрили мережу агітаторів Порошенка, влаштувавшись до них на роботу (відео)

Реакція Ірини Луценко була щирою: вона голосно у мікрофон протягнула "Бл**** муха!!!" і, зніяковівши, почала шукати правильну доповідь.

"Бл**** муха! Вибачте, будь ласка! Зараз я візьму матеріали!" – вибачилась перед присутніми і головою парламенту Ірина Луценко.

Спікер Андрій Парубій спробував стати на захист нардепа, зазначивши, що це через хвилювання, адже на засіданні розглядали вкрай важливі для держави законопроекти.

Втім, списувати все на хвилювання – це смішно, адже Ірина Луценко не перший рік є народним депутатом та чимало виступала з трибуни. Більш реальною є версія про те, що представниця президента Петра Порошенка неуважно стежила або взагалі не стежила за предметом обговорень у парламенті. Відтак вийшла з доповіддю, абсолютно не розуміючи про що йшла мова у той час.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook