Молодий український співак, суперфіналіст проєкту "Голос країни" Сергій Асафатов (ACAФАТОV) ледь не загинув на зйомках свого дебютного кліпу.

Читайте також: Учасник "Танців з зірками" потрапив у ДТП (фото)

Сергій Асафатов знімав свій дебютний кліп на пісню "Море" в аеропорту "Бориспіль". За сюжетом відеоролика музикантові довелося покататися на спортивному мотоциклі по злітно-посадковій смузі й це ледь не обернулося трагедією, пише РБК.

"Ми знімали один з дублів, де я мчу по злітній смузі неподалік від літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене, і я не впорався з керуванням. Все відбувалося як в сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в подібних ситуаціях все життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. у наступну мить я побачив, як до мене мчать перелякані оператори ", − розповів АСАФАТОV в коментарі.

Однак, все обійшлося і в результаті події молодий музикант не постраждав.

Сергій Асафатов займається музикою з раннього дитинства, він сам пише музику і грає на багатьох музичних інструментах. У 2020 році він дійшов до суперфіналу, але поступився перемогою в проєкті Роману Сасанчіну.

Читайте також: "Мамкіна мільйонерка": популярний ведучий "попустив" інстаблогерку з Луцька Катю Якимчук (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook