Образи, погрози, заклики до збройного конфлікту та силової розправи. Прихильники Петра Порошенка продовжують травлю тих, хто підтримує на президентських виборах Володимира Зеленського. Зокрема громадський діяч Дмитро Корчинський заявив, що підтримує на виборах чинного Гаранта і закликав українців переконати прихильників Зеленського голосувати за Петра Порошенка, щоб потім не довелося їх вбивати.

Читайте також: "Розстріляв 40 тисяч "зеликів", зате підняв економіку": електорат Порошенка-Піночета підтримує розстріли незгідних

Дмитро Корчинський – громадський діяч, лідер партії "Братство". На відео він на фоні портрету чинного Гаранта, очевидно зі своїм другом обговорюють прийдешній другий тур президентських виборів. Дмитро Корчинський висловлює підтримку Петру Порошенку і в той же час сипле образами на електорат Володимира Зеленського.

Дмитро Корчинський закликає будь-яким способом переконувати прихильників Зеленського голосувати за Порошенка. І переконувати будь-яким методом битою, праскою, паяльником, грошима, добрим словом…

"Кожен в своєму оточенні має виділити тих людей, які голосували за Зеленського взяти їх за хобот і переконати за допомогою бейсбольної бити, за допомогою праски і паяльника, за допомогою доброго слова, за допомогою 500 гривень, з допомогою чого завгодно переконати їх проголосувати за Петра Олексійовича", – каже Корчинський.

Читайте також: "Горіть ви всі в пеклі!": емоційний виступ ведучої "1+1" проти журналістки "5 каналу" підірвав мережу (Відео)

Прихильників Зеленського Дмитро Корчинський називає "агентами сатани" і закликає українців переконати прихильників Зеленського голосувати за Петра Порошенка, щоб потім не довелося їх вбивати.

"Кожен зараз має виявити агентів сатани в своєму оточенні і переконати їх голосувати за нього. Не голосувати за Зеленського заробіть це. Якщо кожен це зробить ми зможемо опанувати цю країну. Ми зможемо опанувати другий тур. І це зараз завдання кожного патріота. Той патріот, який сидить і каже, що він проти обох і всі мудаки. Да я не хочу. Як на мене подивляться інші патріоти. Да плювать на тих патріотів. Нам треба зберегти країну. Зараз кожен має їти в поле. Іти в народ і працювати там як народники інакше потім нам доведеться працювати там як терористи. Краще працювати як народники. Ми їх переконаємо. Щоб потім не довелося їх вбивати", – закликає Корчинський.

Це вже не перший випадок коли прихильники чинного Гаранта ображають електорат Зеленського та закликають до силової розправи. Наприклад, пропрезидентський політолог Тарас Березовець заявив, що ті, хто голосували за Зеленського, – не "громадяни" України, а населення. А журналіст Айдер Муждабаєв, закликав розстрілювати тих, хто голосував не за Порошенка, назвав їх зрадниками і заявив про втрату областей, де не підтримали чинного президента. Це лише окремі заяви прихильників Порошенка, які тягнуть на статті сепаратизм та розпалювання ворожнечі між громадянами. Українців ніби хочуть зіткнути лобами…

До слова, на сайті інституту масової інформації вивісили пам'ятку про те? як журналісту убезпечити себе під час акції протесту. Зазначивши що експерти з безпеки прогнозують, а соціологи підтверджують, що між першим і другим турами президентських виборів в Україні можливі масові акції протестів, провокації та силове протистояння з правоохоронцями. Для додаткової ідентифікації на акціях протесту та у місцях з великим скупченням людей журналістам безкоштовно роздають жилети.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook