Маневицький районний суд розглядає позов скандального екс-керівника санаторію "Пролісок" Валентини Касарди. Жінка вимагає одне і теж: поновити її на посаді директора та покарати Волинську обласну раду за ніби незаконне рішення.

Читайте також: "Ви вживали? Від вас неприємно пахне!": у луцькому "Проліску" розгорівся новий скандал із керівництвом центру

У Маневицькому міськрайонному суді продовжується слухання справи екс-директорки санаторію матері та дитини "Пролісок" Валентини Касарди. На минулому судовому засіданні, суд долучив до справи як третю особу нинішнього керівника санаторію Оксану Бугайчук.

На підготовчому засідання позивач Валентина Касарда подала клопотання, аби допитати двох депутатів Волиньради як свідків, а саме: Сергія Слабенка та Святослава Кравчука.

Читайте також: Скандальна екс-директор санаторію "Пролісок" намагається повернутись на посаду

В свою чергу представник обласної ради заперечила клопотання, адже депутати ніяких свідчень надати не зможуть, бо, по суті, вони не є свідками.

Також Волинська обласна рада подала клопотання, аби суд долучив депутатів обласної ради В'ячеслава Рубльова та Сергія Леха у ролі свідків по даній справі.

Заслухавши думку сторін по справі, суд ухвали задовільнити обидва клопотання та викликати на допит депутатів Волинської обласної ради.

Нагадаємо, Валентина Касарда подала позов до суду на Волинську обласну раду. Вимагає, поновити її на посаді директора санаторію та визнати дії облради протиправними. 

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook