Брудні під’їзди, цвіль на стелі та незалатані дірки на стінах: ось так "господарює" голова ОСББ Володимирська, 111 Георгій Давидюк. Мешканці з таким свавіллям впоратись не можуть, мовляв не бачили Давидюка ще з літа.

Читайте також: У Луцьку незаконно зрізали дерева

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Серед проблем з якими звертаються люди до першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада вирізняється одна повсякчасна – скарги на очільників ОСББ, так на чергову зустріч з громадянами прийшла пані Людмила, яка проживає на Володимирській 111.

Лучанка Людмила Ткачук розповідає: "Він сказав так, ми положили асфальт біля будинку, він сказав що то він положив, він що збрехав? Так, асфальт я положив, я все роблю, шо він робить? Я нічо не бачу шо він робить".

Григорій Недопад зазначив – на голову ОСББ Володимирська 111, люди скаржаться не вперше, тож з ним поспілкуються, а якщо подібна поведінка не зміниться, то міська влада не буде допомагати з різноманітними програмами підтримки, якщо ж люди хочуть його замінити, то необхідно зібрати більше 50% підписів мешканців.

До слова, Георгій Давидюк очолює ОСББ Володимирська вже понад три роки і люди кажуть, свої обов’язки він виконує, м’яко кажучи, не добросовісно.

"Ми самі підфарбовуємо, збита черепиця вже другий рік лежить, і вода вся йде вниз і мокріє перший поверх, не доходить ні до кого, за шо ми такі гроші платимо!", − обурюється Марія Данилюк.

Зокрема, найбільше мешканців багатоповерхівок обурює відсутність будь-яких звітів, мовляв востаннє Георгій Давидюк зустрічався з людьми ще влітку, і навіть тоді не надав офіційних документів, хоча на усіх під’їздах оголошення про багатотисячні борги, і що найцікавіше – на одній з листівок сума – більше 12 тисяч, пояснення – на миючі засоби для прибирання будинків.

Окрім цього, пані Вікторія показує величезну діру у стіні під’їзду, розповідає – ось так вже другий рік латають стічну трубу.

"Чекаємо ремонту, сказали нам скидати гроші по 500 грн з квартири на ремонт стічної труби в кухні, замазали, заліпили, підставили "кірпічіка" як ви бачите, ось такий ремонт", − наголошує мешканка будинку.

Ще однією з найпоширеніших скарг є робота працівників будинку, мовляв – до ремонтників не додзвонишся, а прибиральниця взагалі миє лише перший поверх.

Мешканці багатоповерхівок стверджують – більше такого безчинства терпіти не будуть, і вже збирають підписи для того, щоб замінити Георгія Давидюка на більш відповідального очільника їхнього ОСББ.

Читайте також: У Луцьку ОСББ відгородилися від містян парканом та назвали територію приватною власністю (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter