Активіст "Самооборони майдану" Сергій Рижков просить аби депутату міської ради винесли сувору догану. Нагадаємо Сергій Рижков з’явився на одну з сесій міської ради аби витупити з промовою, коли депутати йому відмовили, він спровокував скандал, зімітував падіння та викликав поліцію. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також: Сергія Рижкова "витурили" із сесійної зали (відео)

Після артистичного падіння на стіл депутатів Сергій Рижков втік із зали сесійного засідання та викликав поліцію. Євгена Ткачука після цього падіння називали майстром безконтактного бою. Рижков написав заяву на депутата за ніби-то побиття та виголошення неправдивих відомостей.

Правоохоронці не побачили в діях депутата криміналу, то ж справу закрили. Сергій Рижков будучи членом поліцейської атестаційної комісії заявив, що дільничний інспектор необєктивно провів слідчі дії і тому прийшов просити аби депутата таки покарали і винесли йому сувору догану.

Читайте також: На які гроші живуть громадські активісти?

Згідно законодавства догану можуть винести лише суб’єкту трудових відносин. Тому ні комісія, ні депутати догану винести не можуть, оскільки Євген Ткаук не є в трудових відносинах з міською радою. То ж власне комісія порекомендувала звернутися Рижкову до суду.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter