Протягом кількох років співробітники поліції у Донецькій області отримували на свої сторінки у соціальних мережах та мобільні телефони порнографічну продукцію.

Читайте також: Молода жінка на камеру ґвалтувала свого 4-річного сина (фото, відео)

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Так, у листопаді 2018 року до Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація про факти дискредитації співробітників поліції. На мобільні телефони поліцейських та на їхні сторінки у соцмережах надходили матеріали порнографічного змісту.

"Під час перевірки інформація підтвердилася, було встановлено більше десятка потерпілих. Поліцейські написали відповідні заяви до УДВБ НПУ.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчим відділом Центрального ВП ГУНП у Донецькій області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Спільно з працівниками кіберполіції оперативники УДВБ НПУ провели низку розшукових заходів та зібрали достатньо доказів причетності до зазначеного злочину 36-річного мешканця Маріуполя. За місцем проживання зловмисника проведено санкціонований обшук. Вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У центрі Хмельницького транслювали порно на рекламному моніторі (Фото)

Зі слів чоловіка, порнопродукцію він надсилав правоохоронцям з метою морального тиску з 2016 року, бо має негативне ставлення до всіх поліцейських.

Слідчі готують оголошення підозри маріупольцю та подання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне фігурантові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook