У Дніпрі 27-річний чоловік організував власне викрадення і вимагав у своєї матері $2,5 тис. викупу.

Читайте також: На Волині чоловік обікрав магазин з іграшковим пістолетом

Пояснив, що йому потрібні були гроші, аби повернути борг, повідомив у Facebook перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"16 березня 45-річна жінка звернулася до поліції та повідомила, що о 21.00 їй зателефонував її син. Сказав, що його та його знайомого троє невідомих чоловіків вивезли з Дніпра до лісу та вимагають сплатити гроші в сумі 2500 доларів, погрожують вбити. Для встановлення місцезнаходження потерпілого вночі підняли по сигналу тривоги особовий склад карного розшуку, працівників спеціальних підрозділів. Вже глибокої ночі в ході проведення цілого комплексу оперативно-розшукових заходів з задіянням технічних можливостей спеціальних підрозділів встановили місцезнаходження потерпілого. При встановленні адреси, де можливо утримували потерпілого, було прийнято рішення щодо проникнення в зазначену квартиру", – повідомив Аброськін.

Читайте також: У Ковелі вилучили "перебитий" легковик

У квартирі дійсно знаходився потерпілий. Як було встановлено в подальшому, цю квартиру він же й арендував. Також він зізнався, що дійсно він особисто телефонував матері та умисно повідомив, що його викрали, бо йому потрібні були гроші, щоб повернути борг.

"Прикро, що заради цього покидька десятки оперативників наполегливо працювали вночі, щоб допомогти йому. Але ще гірше, що він знущався, насамперед, над своєю рідною матір'ю", – підсумував Аброськін.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook