У Дніпровському районі столиці патрульні затримали чоловіка, який з ножем напав на перехожого.

Читайте також: Чоловік з ножем напав на перехожих у Парижі, є жертви

 Про це повідомляє прес-служба ГУ НП.

"Між двома чоловіками, які раніше не були знайомі, стався словесний конфлікт. У ході штовханини один із них раптом дістав складений ніж та вдарив ним іншого у груди. І поки свідки викликали лікарів та поліцію, правопорушник з місця події зник. Проте далеко втекти йому завадили патрульні, які за прикметами розшукали та передали нам", – заявив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Із пораненням грудної клітини потерпілого терміново госпіталізували до лікарні, а його кривдника затримали, та для надання пояснень доставили до управління поліції.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що біля продуктового магазину на вулиці Возз’єднання чоловік отримав ножові поранення. На місце події виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група.

Читайте також: Волинянина, який битою проломив голову знайомому після дискотеки, взяли під варту

Потерпілого госпіталізували до лікарні, а зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 36-річний мешканець столиці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція готує матеріали до суду для обрання затриманому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter