Світломузичний фонтан у центрі Луцька працює і в будні, і у вихідні. Інші водограї в місті працюють у вихідні та святкові дні. Робота фонтанів може призупинятися лише у зв’язку з погодними умовами, інформує ІА Волинські Новини.

Читайте також: Біля Волинської ОДА відновлять роботу фонтану

Як розповів директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк, фонтани в місті працюють згідно з оголошеним раніше графіком.

Наголосив, відповідно до повідомлення, роботу фонтанів, зокрема світломузичного, що в центрі Луцька, можуть припиняти за несприятливих погодних умов.

«Тому якщо фонтани в якусь пору дня не працювали, то це напевно було пов’язано з погодніми умовами», – сказав Віктор Гуменюк.

Як ми раніше інформували, світломузичний фонтан у центрі Луцька працює не лише у вихідні, а й у будні. А інші фонтани, зокрема водограй «Промінь», фонтан у сквері Алмазова біля гімназії №4, фонтан «Каскад» на вулиці Лесі Українки, працюють із 11:00 до 19:00 у вихідні та святкові дні.

У будні світломузичний фонтан працює за наступним графіком:

- середа, четвер, п’ятниця – із 12:00 до 22:00 з перервою від 16:00 до 16:45;

- у вихідні та святкові дні – із 11:00 до 23:00 з перервою з 16:00 до 16:45;

- понеділок-вівторок – дні профілактичних робіт.

Раз на два тижні поруч із фонтаном проходять виступи луцьких гуртів і танцювальних колективів, інтерактивні шоу, майстер-класи та інші масові заходи, про які можна дізнатися з анонсів Луцької міської ради.

З нагоди великих державних свят та інших визначних дат готуються окремі святкові програми роботи фонтану (згідно анонсу).

Якщо святкові дні або ж інтерактивні шоу випадають у час проведення профілактичних робіт, то такі роботи здійснюються завчасно.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook