Українці мало живуть, бо неправильно харчуються.

Читайте також: Як підвищити свою сексуальність

Вони їдять забагато солодощів, виробів з білого, очищеного борошна, і мають погані звички, − повідомила дієтологиня Оксана Скиталінська.

У борошняних виробах багато порожніх калорій, які моментально перетворюються в жир.

Щоб покращити якість і тривалість життя українцям потрібно правильно харчуватися. Також треба відмовитися від вечірнього пізнього прийому їжі, менше палити, почати бігати і щодня робити фізичні вправи.

"Українська кухня дуже смачна, а сучасна − ще й дуже калорійна. Ми занадто багато їмо виробів з білого, очищеного борошна, з'єднуємо їх з хворими жирами і цукром, багато смажимо, їмо копченості, зловживаємо алкоголем і до того ж мало рухаємося", − зазначила дієтологиня.

Ці чинники є вирішальними. Згідно з останніми дослідженнями Всесвітньої організації охорони здоров'я, вони не дають можливості українцям жити довше.

Читайте також: На вулиці, ринках і супермаркетах: як українців масово труять їжою

"...Українці вживають дуже велику кількість солодощів − всі супермаркети у нас завалені солодощами. Плюс − алкоголь на свята, яких дуже багато у нас відзначається. Це також і смажена їжа, це і любов до продуктів, які містять омега-6, жирні кислоти, які стимулюють запалення (соєва, соняшникова, кукурудзяна олія)", − заявила вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook