Волиняни скаржаться на те, як у області виконується чищення доріг від снігу. А також на те, що під шаром снігу зовсім не видно ям, в котрі потрапляють водії, що призводять до пробивання коліс та псування їхнього майна.

Читайте також: Через погодні умови на Волині вантажівка злетіла у кювет (фото)

Відео про стан дороги опублікував у соціальній групі "Теревені про Луцьк" у Facebook Ivan Ivanovich.

Чоловік, рухаючись в село Кременець розміщене біля районного центру м. Рожище, зафіксував, як на трасі Луцьк-Ковель безліч ям.

"Навіщо нам такий губернатор, такі комунальні служби? Снігу трохи впало, ти намагаєшся об'їхати ямку, тебе починає заносити, і в кращому випадку ти вирівняєшся. А в гіршому − викине з дороги", − зазначає водій.

"Мені б хотілося б, посадити нашого "милого" губернатора і комунальників на їхні автівки та проїхатись вночі по дорозі Луцьк-Ковель. Вони так рекламують ту дорогу, так говорять що роблять її! Та дорога, що не зробленна − просто жах! Нова дорога просто не розчищенна, а тут просто "рулєтка" коли їдеш вночі. Ти або запригуєш в яму і залишаєшся без колеса, або мусиш виїзждати на зустрічну смугу, де можна зіткнутись лоб в лоб, або влітаєш у кювет!", − обурюється чоловік.

Відео можна переглянути ТУТ.

Читайте також: Сексуальні фантазії з чоловіками: голова Волинської ОДА осоромився на запитання журналіста (відео)

Як повідомлялось раніше, Волинський облавтодор не займається очисткою доріг від снігу, чим наражає людей на небезпеку. Користувач Петро Бабій зняв ролик на якому видно ідеально розчищену дорогу на Львівщині, а переїхавши на ділянку дороги Волинської області видно, що сніг взагалі ніяк не розчищали. 

А тим часом на Волині готуються до приїзду Порошенка і зайняті лише цим питанням. Було опубліковано розпорядження голови Волинської ОДА Олександра Савченкаяке "складене в кращих совкових традиціях, де він вимагає" зібрати більше 2500 людей для масовки.

Але чому через звезення "масовки" для президента повинні страждати люди, які наражають себе на небезпеку під час руху такою дорогою, адже це не аномальна ситуація.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter