Новина про те, як скандально відомий керівник "Народного контролю" Павло Данильчук заробляє на своє безтурботне життя сколихнуло читачів мережі Facebook.

Читайте також: Керівник "Народного контролю" на Волині вимагає гроші у забудовників, щоб не перешкоджати будівництву

Волиняни і просто небайдужі читачі висловили свої думки стосовно сумнівної особи альфонса-рекетира, який, не боячись уже ні людей, ні Бога, відкрито "провертає" свої "темні" справи, і думає, що за це не буде покараний.

Як відомо, Павло Данильчук вимагав від забудовників кругленьку суму, аби не перешкоджати будівництву. Проте, на рахунку цього паразита є ще чимало усім відомих "добрих" справ, які він "провернув" на початку своєї політичної кар'єри.

Але, наразі, мережа вибухнула цілою низкою огидних коментарів у сторону депутата-рекетира.

Лена Вербицкая: Павло Данильчук, Ви себе вже показали хто є хто. Стидоба. Жах. Позор. Як може себе поводити так депутат Міської ради? Задумайтесь.

Богдан Вівчарик: до нього ще є питання по грошах, що збирались на Театральному Майдані під час Революції гідності... а їх там було немало, куди поділись, на що потратили, звіт перед громадою був??..

Читайте також: Відома луцька активістка жорстко "наїхала" на депутата міськради

 

Olena Shchurova: Відізвати і на гарматний постріл в майбутньому не допускати до влади... Звідки вони в Луцьку взялися!? Дружину люструвати!

Віталій Довгополюк: Данильчук – це паразит на тілі української економіки. Як можна бути такою гнидою? Мені за нього просто соромно... Дармоїд і туніядець.

Алла Ветрова: З Данильчуком зрозуміло – НІКЧЕМА, "пусти свиню під стіл – а вона і ратиці на стіл"... 

 

Alex Kutuzov: Те, що Данильчук збиває гроші це точно, ним пора давно вже зайнятися правоохороним органам. Де взяв бабла на квартиру, автомобіль, на весілля, чи дружина в універі на хабарях заробила? Підприємці,а чому ви мовчите? Коли в 2014 з вас Данильчук бабло збивав і автоматом тикав, чи п*па жим-жим? І депутатом він став щоб уникнути відповідальності за свої діяння.

Людмила Величко: контр*цептив.

Сергій Христин: Эта м**зь нигде и никогда не работала. Харю на что надрал?

Діана Купрій: Пане Данильчук, Ви та ваша команда, політичні трупи, тому навіщо цей балаган... Що лохи в місті скінчилися і немає кого більше на бабло розводити? Чи може шизофренічне загострення від нестачі вітаміну "Д"?

 

Наталія Данилець: Ось Вам і продажний клоун))))

Віктор Романченко: Неприємна людина цей Данильчук. Хижа, як гриф-стерв'ятник.

Отож, можливо, все-таки, цей "гриф-стерв'ятник" зрозуміє, якої слави він зажив собі серед народу? Чи це тільки більше сколихне його до "подвигів", адже забудовників у Луцьку чимало.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitte