Щороку роботодавці активно шукають працівників перед новорічними святами. Тоді з'являються вакансії з пропозицією сезонної роботи. Затребувані пакувальники подарунків, продавці на ярмарки, актори на роль Діда Мороза та Снігурки.

Читайте також: Скільки українці відпочиватимуть у 2019 році

Працівників шукають не тільки у столиці, є вакансії у Вінниці, Кропивницькому, Івано-Франківську, Харкові. Платити обіцяють від 4 тис. грн, пише The Point.

Продавець новорічних шкарпеток

Компанія у Вінниці шукає дівчину, яка продаватиме новорічні шкарпетки у торговому центрі. Працювати доведеться з 9:00 до 21:00. Графік можна обирати - 2/2 чи 3/3. Платити обіцяють від 4 тис. грн.

Продавець ялинок

У Кропивницького шукають продавців живих датських ялинок. Переважно потрібні чоловіки. Працювати доведеться з 19 по 31 грудня на ялинкових базарах міста.

Читайте також: Католицьке Різдво: як українці відпочиватимуть у грудні

Продавець на ярмарку

Робота в Івано-Франківську. Потрібен продавець новорічний ярмарок на Вічевому майдані. Місцева кав'ярня пропонує разом обслуговувати клієнтів, готувати для них кавові напої і глінтвейн. Працювати потрібно з 12 грудня по 20 січня в режимі з 9:00 до 21:00 позмінно. За зміну платитимуть 420 грн плюс відсоток.

Продавець-консультант карнавальних костюмів

Український бренд шукає людину, яка б продавала карнавальні костюми і аксесуари відвідувачам столичного торгового центру. Робота позмінна з 10:00 до 22:00. Найголовніше для майбутнього продавця - активна життєва позиція, бажання продавати, працювати і заробляти, відповідальність, порядність. Платити обіцяють 200 грн за зміну та 10% від продажів.

Пакувальниця для виготовлення шоколадних виробів

Роботу пропонують у Харкові. Потрібна людина 18-35 років з медичною книжкою. В обов'язки входитиме відливання шоколадних виробів по формах, обробка та їх упаковка. Зарплату пропонують 6 тис. грн.

Різноробочий на нарізку хамону і сирів на передноворічний період

Потрібно нарізати на слайсерах хамон та інші делікатеси, вакуумувати їх для доставки. Працівника обіцяють офіційно працевлаштувати. На роботу запрошують тих, кому виповнилося 18 років. Працювати пропонують з 9:00 до 19:00.

Монтажник новорічних гірлянд

Обіцяють платити від 1 тис. грн у день. Пересуватися доведеться на власному авто. Водночас бензин роботодавець оплачує. Робота з 9:00 і до завершення монтажу.

Палітурник календарів

Видавництво у Києві на тимчасову роботу запрошує палітурника. Йому потрібно буде збирати календарі на спіраль, зшивати спіралі, упаковувати календарі, обробляти вироби з паперу після друку. Працівника шукають на графік з понеділка по суботу з 10:00 до 18:00 з можливим продовженням до 20:00. За годину роботи обіцяють платити 75 грн.

Дід Мороз і Снігурка

У агентства, садки, школи потрібні актори на роль Діда Мороза та Снігурки. У середньому за півгодинний ранок в дитсадку платять 150-190 грн. Є варіанти вітати дорослих в офісах і на корпоративах - 250 грн/год. Розцінки за роботу 31 грудня вищі - 350-500 грн/год.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter