Модераторами на дебатах на НСК "Олімпійський" 19 квітня будуть будуть Андрій Куликов (від штабу Порошенко) та Олена Фроляк (від штабу Зеленського), інформує Страна.ua.

Читайте також: Замах на Зеленського чи інсценування атаки на Порошенка: що відбудеться на дебатах на НСК "Олімпійський"

Де і коли дивитись

Громадський мовник (телеканал UA: Перший) анонсує в п'ятницю "Великий політичний вечір", який триватиме в прямому ефірі 5 годин з 18:50 до 00:00.

Так, згідно з анонсу на сторінці UA: Перший в соцмережі Фейсбук, о 18.50 розпочнеться програма "Зворотний відлік. Передмова", далі буде прямий ефір з НСК "Олімпійський", де, як заплановано, повинні відбутися дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського .

Потім о 21:00 в студії Громадського ТБ стартують національні дебати кандидатів у президенти, які триватимуть рівно годину, і пройдуть за регламентом ЦВК.

Читайте також: Дебати Порошенка і Зеленського: "Олімпійський" розділили навпіл і встановили 2 сцени (Відео)

О 22:20 на телеканалі розпочнеться суспільно-політичне шоу "Зворотний відлік", на яке також запрошені обидва кандидати після дебатів, "щоб дискутувати в прямому ефірі з експертами і глядачами".

Формат

Дебати почнуться з 5-хвилинних виступів кожного з кандидатів, після цього кожен відповість на 3 питання модераторів. Крім того, кандидатам дадуть по 1 хвилині, щоб поставити своє, і по 5 хвилин, щоб відповісти на питання опонента.

До початку дебатів, поки люди будуть займати місця на стадіоні, від команд Порошенко і Зеленського виступлять по три артиста.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook