В Первомайську приговорили до шести років позбавлення волі матір, яка під час святкування дня народження дочки вбила її.

Читайте також: Дружина поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила, зробила шокуючу заяву

Як відомо, вночі 5 серпня 2018 року в одному з приватних будинків Первомайська знайшли тіло 27-річної жінки з ножовими пораненнями. Пізніше в поліції повідомили, що в результаті проведення слідчих і оперативних дій, протягом доби зібрали доказову базу причетності до скоєння вказаного злочину матері загиблої. Виявилося, що після спільного застілля в сварці нетвереза 48-річна підозрювана вдарила ножем дочку в область серця, пише Вголос.

Згідно матеріалам, мати і дочка знаходилися в той день в стані алкогольного сп’яніння, оскільки святкували день народження останньої. Ввечері між жінками виник конфлікт – мати обурилася, що її дочка погано виконує свої батьківські обов’язки по відношенню до своєї дитини.

У сварці між ними зав’язалася бійка. Мати схопила кухонний ніж і вдарила ним свою дочку в область серця. Потерпіла померла на місці.

Обвинувачувана в суді повністю визнала свою провину. Вона також розповіла подробиці конфлікту. Вона розказала, що на святкування дочки були її батьки. По закінченню свята іменниниця пішла провести батьків матері і взяла з собою свою малолітню дочку.

Дочка обвинувачуваної повернулася додому через 3 години. При цьому вона прийшла додому п’яною і її мати почала обурюватися, чому вона взяла з собою малолітню дитину, яка в таку пізню годину мала б спати. За її словами, вона намагалася забрати внучку, але її дочка пручалася, була дуже знервована, а потім напала на неї. Далі дочка пішла на кухню, де взяла кухонний ніж і направила на матір. З розповідей матері, вона намагалася забрати ножа у дочки і коли це вийшло, відштовхнула її від себе – при цьому лезо було направлено в сторону постраждалої і зачепило грудку клітку. Після чого дочка сказала, що їй жарко і лягла на диван.

Читайте також:  Батько переїхав на смерть однорічного сина

Судячи з показань матері, вона не зрозуміла, що поранила дочку і зразу пішла вкладати спати внучку, прибирати в домі. Через 40 хвилин вона повернулась до дочки і думала, що та спить. Потім вже помітила, що жінка немає ознак життя, а в області грудей йде кров. Вона почала робили штучне дихання, а потім побігла до сусідів, щоб викликати швидку допомогу.

Обвинувачувана говорила в суді, що вона випадково вбила свою дочку.

В результаті суд признав жінку винною в скоєнні злочену та засудив до 6 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook