Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук взяв участь у купаннях в ополонці на свято Водохреща. Святкові заходи відбулись у його маєтку "Nester House" на озері Світязь. Політик-підприємець не втратив нагоду прорекламувати свою скандально відому торгівельну марку "Полісся Трейд".

Читайте також: Продавчиню в магазині луцького депутата покарали за контрафактний алкоголь

Нагадаємо, що ТОВ "Полісся-Трейд", засновником та кінцевим бенефіціаром фірми є очільник фракції БПП "Солідарність" у Луцькій міській раді Петро Нестерук, виготовляє алкогольні напої і через власну мережу магазинів, зокрема "Гроно", розповсюджує по "другій формі", тобто з підробленими акцизними марками, що є нелегально, але більш прибутково.

Створивши власний алкокартель, Петро Нестерук неабияк збагатився. Торгівля "шмурдяком" у своїх магазинах та "розливайках" не припиняється й сьогодні, незважаючи на неодноразові перевірки компетентними органами та службами. Втім Петру Нестеруку завжди вдавалось відкупитись від "ревізорів".

Читайте також: Контрафактний алкоголь на Волині: хто споює волинян та хто за цим стоїть?

19 січня 2019 року Петро Нестерук взяв участь у хрещенських купаннях, аби "змити з себе гріхи". Але водночас прорекламував свій незаконний алкокартель, контрафактна продукція якого підірвала здоров'я або й зовсім відняла життя не однієї людини. БПП-шник сфотографувався кілька разів біля стенду з логотипом "Полісся Трейд", ніби закликаючи купляти на свята його продукцію.

Схоже хрещенськими купаннями Петру Нестеруку не обійтись, якщо він дійсно хоче змити з себе гріхи. Адже його алкокартель продовжує нелегально працювати, приховуючи величезні суми податків, і калічити долі людей, які труяться фальсифікатом цього самого організатора процедури очищення душі від лихих діянь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter