До депутата обласної ради Юрія Ройка звернулися жителі Цуманської ОТГ з проханням посприяти у  щодо  посиленні охорони громадського порядку в селищі Цумань на навколишніх селах.

Читайте також: "Від управління соцзахисту онкохвора людина отримала 300 гривень", - Юрій Ройко

"В той час, коли Україна переживає демографічну кризу - смертність переважає над народжуваністю - Цуманський регіон демонструє позитивний природний приріст населення (понад 12%). В першу чергу, це зумовлене великою кількістю багатодітних родин, які мешкають на Цуманщині.

Сьогодні семитисячне селище Цумань та ще 7 навколишніх сіл, а разом це більше 12 тис. жителів обслуговує один дільничий інспектор!
Тому, враховуючи таку кількість населення та значне скупчення молоді під час проведення дозвілля  для здійснення профілактики правопорушень та контролю за поведінкою підоблікових осіб, ГУ Національної поліції у Волинській області необхідно віднайти можливість збільшення кількості працівників поліції для забезпечення організації охорони громадського порядку в селищі Цумань та навколишніх селах", - пише депутат в запиті, який підтримали більшість обранців громади.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter