Перед початком 42-ї сесії Луцької міської ради депутат і бізнесмен Андрій Покровський поскаржився на політичний тиск.

Читайте також: Луцький активіст закликав громадську організацію перестати шкодити іміджу міста

"Хочу заявити про те, що на мене здійснюється політичний тиск з боку міської влади, від УКРОПу, що стосується розірвання договору із "Проміньпарксервіс".

Депутати УКРОПу не виконують свою роботу! Також депутати цієї політсили неодноразово втручаються у справи "ПортCity", "Богдан моторс" та відхилили рішення будівництва McDonalds!" – емоційно висловився Покровський.

Окрім того, він згадав про відмову міськради купувати у школи Луцька мультиборди, що він пропонував раніше.

Читайте також: Луцькі освітяни висловили свої думки стосовно закупівлі мультибордів

Втім, розглядати претензії Андрія Покровського серйозно – важко. Адже депутат постійно відстоює лише власні бізнес-інтереси і піариться, пропонуючи практично нездійсненні ініціативи.

На закиди лідера ГР "Свідомі" відповів радник міського голови Ігор Поліщук.

"Пролунало звинувачення на адресу УКРОПа. Однак не варто плутати лобіювання свого бізнесу з політичним тиском. Ми з вами нормально співпрацюємо, підтримуємо ваші ідеї.

Щодо парковки біля "Променя", то всі підприємці, і "ПортCity", і "Ювант" сплачують кошти у міський бюджет за парковки. "Промінь" користувався ділянкою під парковкою без відрахувань у міський бюджет. Давайте дивитись на речі реально. Не треба фантазувати про політичний тиск на бізнес.

McDonalds? У міськради не було переписки про його розміщення у сквері авіаторів.

Щодо мультибордів, то закупіть їх як меценат у всі школи. Як свого часу Ігор Палиця зробив футбольні поля у школах міста. А вартість мультиборда і футбольного поля просто неспівставна.

Я хочу у вас попросити виплачувати на ваших підприємствах зарплати прозоро, а не занижувати їх до 3000 гривень, щоб менше виплачувати податків. Відтак бюджет міста буде наповнюватись і нам вистачатиме на реалізацію корисних проектів", – зазначив Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter