Позачергова 75-та сесія Луцької міської ради відбудеться на стадіоні. Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Читайте також: На Волині за добу зросла кількість хворих на коронавірус

Пленарне засідання позачергової 75-ої сесії міської ради відбудеться 8 квітня об 11.00 на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки "Спортивне ядро" (вул. Ярощука, 30а).

На засіданні планують внести зміни до деяких рішень міськради, зокрема, про міський бюджет, а також до рішення про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у місті Луцьк та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.

Читайте також: У Луцькраді розповіли, коли у Луцьку відновлять рух транспорту та запрацюють ринки

Зазначимо, що 16 березня Луцька міська рада з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 прийняла важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин. А саме, мова йде про закриття усіх закладів, крім продуктових магазинів та аптек.

З 6 квітня у Луцьку вводяться додаткові заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території територіальної громади.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook