Вперше після народження сина Джамала показала фото в купальнику.

Читайте також: 10 маловідомих фактів про Джамалу: що потрібно знати про співачку напередодні концерту у Луцьку

У березні минулого року Джамала вперше стала мамою. Як і у випадку з іншими знаменитостями, шанувальники з нетерпінням чекали першої появи співачки на публіці після пологів, щоб оцінити, чи вдалося їй повернутися в колишню форму. Джамала вийшла в світ досить швидко, проте досі не наважувалася постати перед шанувальниками у відвертих нарядах і тим більше в купальнику, передає "Політека".

Співачка не приховувала, що під час вагітності набрала зайві кілограми і насилу боролася з ними після появи малюка. Адже вона продовжувала годувати грудьми. Влітку Джамала розповідала, що активніше почала працювати над своєю фізичною формою. І результат не змусив довго чекати.

Струнку фігуру Джамала показала під час відпочинку на острові Маврикій, куди вона разом з чоловіком Бекіром вирушила вперше. На одному зі знімків співачка позує біля басейну в купальнику і довгій літній спідниці.

Читайте також: Джамала в костюмі нареченої вразила шанувальників (фото)

"Доброго ранку! 50 відтінків синього", – підписала фото виконавиця, звертаючись до своїх прихильників.

Підписники засипали співачку комплементами, зазначивши, що зараз вона виглядає стрункішою, ніж до вагітності. Хоча скромниця Джамала відповіла, що їй ще є над чим працювати.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter