Для школярів Луцька планують створити інформаційно-сервісний центр, на базі якого буде розміщений контент із матеріалом для дистанційного навчання учнів.

Читайте також: У Луцьку хочуть евакуйовувати припарковані протягом тривалого часу автомобілі

Про це стало відомо сьогодні, 22 грудня, під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА Волинські новини.

Як повідомила начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, за станом на сьогодні на освітніх сайтах є певна кількість матеріалів, які вчителі можуть використовувати у процесі дистанційного навчання учнів, але цього недостатньо.

Саме для того, щоб полегшити та зробити більш ефективною дистанційну форму навчання для луцьких школярів та педагогів, буде укладений Меморандум управління освіти Луцької міської ради із хмельницькою організацією "Країна мрій".

Читайте також: Стало відомо, на що підуть гроші Луцької міської громади у 2021 році

"Вчора до Луцька приїжджала їхня представниця і розповіла, що у "Країні мрій" мають досить потужний матеріал для дистанційного навчання. Поки що ми придбаємо цей контент лише для 15 класів, аби бачити який воно матиме вигляд та результат. І це один із тих складових нової української школи, який можна буде закупляти на предметних засадах за кошти з державної субвенції і міського бюджету за формулою "80 на 20". Найбільше це потрібно для малих дітей. У перспективі ми створимо інформаційно-сервісний центр, де буде централізовано розміщений відповідний контент з навчальним матеріалом", – зазначила головна освітянка міста.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook