У Луцьку виділили 100 тисяч гривень на придбання засобів індивідуального захисту для працівників правоохоронних органів.

Читайте також: Головний медик Волині повідомив про готовність області до епідемії коронавірусу

Про це під час засідання виконкому сьогодні, 18 березня, повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

"Пропонуємо виділити кошти на придбання засобів індивідуального захисту для правоохоронних органів – працівників патрульної і національної поліції за рахунок зменшення резервного фонду. Ми вчора з ними спілкувалися, і правоохоронці не знали, де закупити засоби індивідуального захисту, але, згодом подзвонили і повідомили, що знайшли. Тому вони просять збільшити суму на закупівлю масок та дезінфекторів до 100 тисяч гривень: 50 тисяч гривень на патрульну поліцію, і стільки ж на ГУНП у Волинській області", – повідомила Єлова.

Читайте також: У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували іноземця

Так, члени виконкому таку ініціативу підтримали, проголосувавши у більшості "за".

Нагадаємо, під час позачергового сесійного засідання Луцької міськради, було прийняте важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин.

Окрім того, Президент України звернувся із терміновою заявою, про те, щоб закрити усі місця масового скупчення людей: ринки, ТРЦ, клуби, теарти, тренажерні зали, ресторани, салони краси, сауни, перукарні, стоматологічні поліклініки та інше.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook