Вітчизняним зіркам шоу-бізнесу, які їздять з гастролями до Росії, варто заборонити повертатися в Україну.

Про це повідомляє  kriminal.tv.

“Щоб вони сюди не поверталися. Заборонити їм їхати назад в Україну. Потрібно думати головою, навіщо ти їдеш туди, виступаєш і підтримуєш народ, який підтримує вбивство нас. Не Путін нас убиває. Нас убиває російський народ. Російський народ подарував своєму лідеру найвищий рейтинг серед всіх московських лідерів, які колись були. Цей рейтинг підскочив саме після того, як Путін ввів війська до нас на Донбас, відібрав Крим. Тобто, вони підтримують таку політику, населення сусідньої країни підтримує вбивство українців, анексію Криму, введення військ на Донбас. Це не Путін, це – народ. Путін породження цього пекла”, – зазначила письменниця Лариса Ніцой в ефірі Oboz TV.

Також Ніцой вважає, що гасло “мистецтво поза політикою” неможливе в умовах російської агресії проти України.

“Так не буває. Це нав’язане нам думка. Як завжди нам нав’язують, що мова не важлива. Так і тут, що політика і мистецтво – окремі речі. Може, і окремі. А від країни в якій ти живеш, а від народу теж окремі речі ? Народ вбивають, а ти їдеш туди виступати. Це як? Це аморально”, – впевнена письменниця.
Також вона підтримує і жорсткість правил для в’їзду російських артистів.

“Нас не цікавить, як відреагують в Росії. Ми захищаємо свої інтереси, свою країну і у нас свої правила. Організатори? Вибачте, тепер думайте”, – резюмувала Ніцой.