Відомий ведучий Олександр Педан приїде в Луцьк, щоб "прокачати" вчителів фізкультури. 

Читайте також: Відомий український співак повідомив про свою нетрадиційну орієнтацію

18 лютого  Педан приїде до Луцька, де з командою свого спортивного руху JuniorZ проведе тренінг з нових видів спорту для вчителів фізкультури, – пише Таблоїд Волині

Окрім того, Олександр Педан підпише Меморандум з владою міста про підтримку розвитку спорту в обласному центрі, а також зустрінеться з лідерами учнівського самоврядування.

"У Луцьку ми зустрінемося з вчителями фізичної культури і "прокачаємо" їх у нових видах спорту, аби далі вони впроваджували це на своїх уроках, і школярам ставало цікавіше займатися, а не сидіти на лавочці чи кидати м’яч у кільце. Щоб вони дійсно оздоровлювались, отримували задоволення від занять. Також проведемо зустріч і зіграємо у якийсь з наших видів спорту з лідерами учнівського самоврядування. А ще привеземо чимало подарунків і для дітей, і для вчителів!", – розповів лідер спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Читайте також: "Картата сімейка": Притула показав дружину та дітей (фото)

Види спорту, яких навчатимуть вчителів: чирлідинг, петанк, бадмінтон, флорбол, ігри з фризбі, корфбол та реґбі. Зустрічі та тренінги відбудуться у луцькій школі №23, за адресою: вулиця Софії Ковалевської, 56. Початок об 11:00.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook