Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін поклав квіти до Пам'ятника Невідомому Солдату в Берліні та сфотографувався зі "стягом перемоги".

Читайте також: Віталій Козловський таємно виступав на концерті до 9 травня в Росії

Відповідний допис він розмістив у себе на сторінці у Facebook.

"Ми першими поклали квіти до Пам'ятника Невідомому Солдату", – написав він.

На одній зі світлин Добкін разом з іншими людьми тримає "прапор перемоги" (прапор, який радянські війська встановили над рейхстагом в 1945 році).

"Хто там в чому буде мене звинувачувати, мені глибоко все одно. Був я з тієї простої причини, що був упевнений, що жодна делегація… посольства України в Німеччині не прийде і не покладе квіти… на знак поваги до… загиблих під час штурму Берліна наших співвітчизників… і людей інших національностей на той момент великого і сильного Радянського Союзу", – заявив Добкін.

Читайте також: Участь волинських активістів у пропагандистському заході в Росії розкритикував заступник голови Громради при ОДА

Він також запевнив, що георгіївську стрічку "вдягнув з гордістю" і що "наступне 9 травня будемо відзначати так, як звикли до 2014, чокнутого року".

"Відзначте собі, де ці люди були сьогодні, в якому одязі вони відзначали день великої перемоги, і як швидко вони перефарбуються і змінять свої нинішні радикально націоналістичні погляди на погляди нормальних людей", – сказав Добкін.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter