8 березня мережу сколихнула жахлива звістка – у селі Струмівка у результаті ДТП загинув заслужений журналіст України Юрій Яцюк, який повертався з похорону колеги Романа Флішаровського.

Читайте також: Поліція відкрила кримінал за фактом загибелі волинського журналіста Юрія Яцюка

У пам’яті волинян Юрій залишився щирою, життєрадісною, веселою людиною.

Народний депутат Ірина Констанкевич: "Ошелешили страшною новиною. Загинув Юра Яцюк. Відомий журналіст, гарний товариш. Це жахливо. Ще в середу ми разом святкували ювілей школи. Він жив цим святом, робив фільм, писав сюжети, збирав народ. І виявилося , що це його лебедина пісня. Одержимий добром чоловік! На жаль, був...а в пам`яті нашій є і буде...Світла пам`ять".

Ірина Савіна: "Сльози, що застелають екран мобілки, тяжкий біль комом у горлі, у серці, бо вже нема Юрки Яцюка.не вірю, мозок відмовляється приймати гірку дійсність. Як? Як же так, завжди усміхнений, надзвичайно добрий, талановитий наш з вами Юра Яцюк вже там, де немає ні смутку, ні журби".

Режисер Сергій Шараєвський: "Вічна пам‘ять. Дуже сумно".

Victoria Victoria: "Людина з великої букви! Заслужений журналіст України Юрій Яцюк. Він був легендарним в своїй справі. Пишаюсь тим, що була знайома з ним особисто, як колегі по роботі. Згадуються моменти спілних відряджень...харизму та професіоналізм Юрія Антоновича словами не передати! Останнє його відрядження було разом зі мною, ще на початку тижня ми подолали більше 700 км, і в компанії цієї людини все пройшло легко та як завжди на позитиві. Запам‘ятаю Його таким".

Політолог Валентин Малиновський: "Страшна звістка вразила всіх, хто знав Юрія. Познайомився з ним у середині 80-х. Згодом постійно перетиналися на Волинському ТБ і на "Авангарді" під час матчів "Волині". Останній раз бачилися на "Аверсі", де він вів спортивну програму. Важко повірити, що вже ніколи не побачимо його усміхненого обличчя".

Член виконкому Луцької міськради Ігор Алексєєв: "Ти був справді світлою й дуже живою Людиною! Завжди усміхнений, з чудовим відчуттям гумору й великим добрим серцем, яке часто ховав за іронією,жартами й роботою...Спочивай з миром, Друже..! Я пам'ятатиму!".

Головний редактор Волинської газети Володимир Данилюк: "Вчора вранці випили з Юрою Яцюком кави. Купили по 4 червоних гвоздики з чорними стрічечками. Поїхали до Романа Флішаровського, щоб попрощатися з померлим колегою. Юра Юрка Яцюк біля домовини не ховав сліз. І – все. Ввечері Юру Яцюка вбила машина... Спочивай з миром, друже! Тебе Роман Флішаровський вирішив забрати з собою...".

Редакція Під Прицілом висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook