Українські користувачі Facebook, серед яких журналісти, народні депутати та активісти, повідомляють про дзвінки Петра Порошенка, який закликає проголосувати за нього на виборах президента 21-го квітня.

Читайте також: Вчителька на уроці агресивно агітувала за Порошенка і обливала брудом Зеленського: повне відео

Таку інформацію поширюють у соцмережах.

У 25-секундному записі Порошенко просить громадян проголосувати за нього у другому турі виборів президента, який відбудеться 21 квітня.

"Прошу вас підтримати мій курс: демократію і гідність, а не реванш, стабільну гривню, а не інфляцію, шлях до Європейського Союзу і НАТО. Підтримайте сильну Україну, а не країну, яка впаде на коліна. Головне − зберегти країну", − говорить глава держави.

Читайте також: На Волині "волонтерів" Порошенка впіймали на роздачі "чорнухи" проти Зеленського (фото, відео)

Лучанин Сергій Поха зазначив, що до нього телефонували з київського номеру. Також зафіксовані дзвінки на телефони лучан з номеру +380892200022.

За аналогічним прикладом телефонують до абонентів по всій Україні. Анатолій Гриценко розповів, що кинув слухавку, не дослухавши агітації.

Нагадаємо, ліцей "Гармонія" міста Боярка опинився в центрі політичного скандалу, коли спливли факт того, що за погодженням з директором школи вчителі на уроках агітують дітей не підтримувати Володимира Зеленського, змушують читати політичну пропаганду і знижують оцінки за те, що вони і їхні батьки не підтримують Петра Порошенка.

На піар-кампанію чинного президента і кандидата на майбутніх виборах Петра Порошенка в Facebook були витрачені мільйони гривень, причому два з них пішло на просування "чорнухи" проти його опонента Володимира Зеленського. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook