Сім'я воїна волинської 51-ої бригади Леоніда Мельника потребує допомоги небайдужих – родина збирає кошти на операцію для 13-річної доньки Наталії. Про це повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР у Facebook.

Читайте також: Збив та втік: у місті на Волині шукають свідків ДТП, потерпілий – у лікарні (відео)

Проживає родина у селищі Мар'янівка Волинської області Горохівського району.

У дівчинки вроджена вада розвитку шийно-грудного відділу хребта, остеогенний сколіоз. Стан різко погіршився в підлітковий період.

У середині жовтня 2019 року батьки дівчинки звернулися в Луцьку дитячу лікарню до травматолога із скаргою на сильний біль в спині і в області шиї. Лікар скерував дівчинку на КТ та ренген, після чого порадив звернутися до нейрохірурга.
Батьки знайшли одного з найкращих – професора Курілця Ігоря Ігоровича. Після проведених додаткових обстежень, хірург порадив ставити американський імпланти в хребет. Як грім серед ясного неба для батьків – треба рятувати дитину, а ціна імпланту 120 000 гривень.

Мама Іванна – продавець, тато працює після АТО на будівництві, – для них ця сума дуже велика. Родина заробляє, збирає кошти. Втрутився карантин – вдарив по кишені, а дорогоцінний час невпинно минає.

17 липня чергова зустріч з професором Курільцем, на якій буде призначено дату операції. А коштів на імплант не вистачає. Батьки у розпачі, і вперше вирішили звернутися за допомогою до добрих людей.

Читайте також: Загинула малесенька донечка: дружині військового льотчика з Луцька, яка постраждала у страшній аварії, потрібна допомога

Наталочка дуже хороша дівчинка. Любить малювати, доглядати домашніх тварин, особливо котиків. Сім’я просить всіх небайдужих допомогти зібрати гроші на імплант.
Хай кожна копієчка, пожертвувана для їх Наталочки, повернеться примноженою.

Картка Привату мами: 5168 7427 1882 2178 (Мельник Іванна Володимирівна – 
телефон 0969892961).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook