Пранкер Джокер опублікував відео за участю скандального забудовника та екснародного депутата Максима Микитася. На ньому колишній народний обранець хвалиться своїм колегам тим, як "повирішував питання зі своїми друзями" Андрієм Богданом та Андрієм Єрмаком.

Читайте також: Розіграв у день народження: Джокер злив нову переписку зі "слугою народу"

Запис з ресторану одного з готелів пранкеру, за його ж словами, передали його колеги зі Служби безпеки України. Сам він публікує відео у своєму телеграм-каналі, Канал 24.

У ході бесіди один зі співрозмовників скаржиться на відкриті проти нього справи і запитує, як вирішити усі ці питання. Натомість Максим Микитась відповідає, що цим "займеться зокрема, і Банкова".

"Це питання вже на 100%… Наше об'єднання, ми заявляємо, що ми єдині, і далі вже працюємо у межах того меморандума, що у нас є", – заспокоїв скандальний забудовник.

Далі у Микитася запитують, чи мовиться про меморандум з Сергієм Кучером –ексочільником Державної будівельно-архітектурної інспекції. У відповідь екснардеп каже, що, "зокрема, і про Кучера, але не лише про нього".

Читайте також: "Вони задньопривідні": "Джокер" розвів Кличка на сенсаційну інформацію (фото)

"Там зараз така цікава історія. Навіть ті, хто зараз є противниками одне одному – ті ж самі Андрій Богдан і Андрій Єрмак – це все наше угруповання. Це все наші друзі", –заявив Максим Микитась.

Крім того, пранкер заявляє, що володіє інформацію, буцімто Максим Микитась був настільки вдячним своїм "друзям" Богдану і Єрмаку, що подарував їм десятки квартир, оформлених на підставних людей.

Максим Микитась про "друзів" Богдана і Єрмака: дивіться відео

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook