Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук просить правоохоронні органи звернути увагу на погрози в його сторону від депутата Юлії Вусенко.

Читайте також: Колишня секретар Луцькради шокувала поведінкою "леді": матюки, жбурляння предметів, нецензурні жести

Зі слів депутата, вона порадила йому "обертатись, коли будеш йти додому". Про це стало відомо сьогодні, 1 березня.

Такі висловлювання, щонайменше, є погрозами.

"Це – неадекватна особаВ мене, як громадянина, є декілька одиниць зареєстрованої легальної зброї для самозахисту. Хочу попередити людей, які стоять за нею, які збираються робити протизаконні дії щодо мене та моєї сім’ї – я залишаю за собою право вчиняти дії, спрямовані на захист", – резюмував депутат.

Нагадаємо, що під час того ж таки засідання, Вусенко декілька разів жбурнула в Ткачука пляшкою з-під води, крикнула йому: "пішов на *уй" та показала нецензурний жест.

"Якщо Ви вже такий озброєний альфа-самець, то підтріть свої сльозі та соплі, і йдіть в АТО та бороніть Україну, як це роблять справжні мужчини", – пише на своїй сторінці у Facebook колишня секретарка Луцькради.

Судячи з поведінки колишньої секретарки, їй наплювати на кодекс честі держслужбовця і публічної особи, а також на моральні цінності, якими має володіти не лише депутат, але й кожна людина. У березні 2017 року, тримаючись з усіх сил за крісло, і, втративши довіру інших депутатів, обізвала своїх колег "уйо***ми".

Читайте також: Донецький «смотрящий» Діма погрожує керівникові волинської шахти

Нагадаємо, що у жовтні 2014 року подружжю Вусенків спалили елітну автівку "BMW". Як повідомляли ЗМІ, підпал був пов'язаний з боротьбою донецьких кримінальних кланів, представником яких є колишній радник голови Волинської ОДА  Дмитро Вусенко.

Але замість того щоб розповісти правоохоронцям і лучанам правду, колишня секретарка Юлія Вусенко верзла нісенітниці про якісь "люстраційні куби" і свою політичну приналежність.

"За всіма підпалами автівок стоять економічні борги особи. Це не політика", – заявив головний, на той час, міліціонер міста Луцька Ігор Муковоз.

Відповідаючи на запитання щодо розслідувань випадків підпалів автомобілів, він зазначив, що правоохоронці розробляють версії про зв’язок таких випадків із бізнесовою діяльністю.

У тому конфлікті, за підтримки волинської ОДА і представникам кримінальної України, частина яких зараз переховується від правосуддя і "працює" у ДНР, "бандит" Дмитро Вусенко отримав контроль над волинськими шахтами.

Кого призначити головним інженером чи директором, яку охорону на шахту поставити, які фірми і фірмочки створити на базі чи довкола вугільних підприємств, яке обладнання списувати чи купувати – усе це Діма вирішував або обіцяв вирішити не за спасибі.

Як повідомляло саме керівництво шахт, кримінальний елемент Діма спонукав керівників вугільних і суміжних підприємств переказувати сотні тисяч гривень на рахунок певної луцької фірми.

Новий  донецький "смотрящий" Діма "кришував" усі темні справи на шахтах, а його бандити погрожували усім, хто був не згідний із його політикою, у тому числі і голові МО НПГУ Анатолію Мухомеджанову, розправою. Тож, мабуть, залякувати своїх колег у луцько-донецького подружжя Вусенків це сімейне.

Читайте також: Чого домагається "актор однієї ролі" Сергій Рижков?

Варто зазначити, що депутат Євген Ткачук з перших днів російської агресії активно долучився до підтримки волинських силовиків і передавав допомогу волонтерам, безкоштовно ремонтував та обслуговував автівки, які використовувались в зоні АТО.

Тому, слова Юлії Вусенко про справжніх чоловіків, які захищають Україну в АТО, коли її чоловік – донецький кримінальний елемент, тут набиває кишені і паразитує на праці волинських гірників, яких залякав разом з бандитами, просякнуті неймовірним лицемірством і цинізмом.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter