За добу на Волині зареєстрували 20 повідомлень про вчинені дорожньо-транспортні пригоди. Із них одна летальна, ще у трьох травмувалися люди.

Читайте також: ДТП у Луцьку: на пішохідному переході збили жінку

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

14 серпня у Ковелі на вулиці Брестській під колеса "Opel Frontera" потрапила пенсіонерка. Від отриманих травм жінка померла у лікарні.

На автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Козловичі Ковельського району 56-річний їздовий, керуючи кінною підводою, не надав перевагу у русі та зіткнувся із автомобілем "Mercedes-Benz Vito", за кермом якого перебував 31-річний ковельчанин. Внаслідок ДТП їздовий, водій та пасажирка "Mercedes-Benz Vito", отримали тілесні ушкодження.

Читайте також: У місті на Волині п'яний за кермом "вилетів" на тротуар та зніс огорожу

У селі Поворськ цього ж району, 28-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом "Минск", зіткнувся із 34-річним велосипедистом. Останнього госпіталізували.

Цього ж дня у Луцьку на вулиці Львівській автомобіль "ЗАЗ" врізався у легковик "Opel Astra", який зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом аби надати перевагу у русі пішоходу. У результаті зіткнення травмувався пішохід, 51-річна лучанка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter