Почалося все з того, що місцеві жителі поскаржилися поліцейським на невідомих чоловіків. Працівник патрульної поліції Зоя Мельник повідомила, що в Одесі раніше судимий за вбивство чоловік врятував трьох дітей. Про це йдеться на сайті Україна сьогодні.
Почалося все з того, що місцеві жителі поскаржилися поліцейським на невідомих чоловіків, які перебувають в їх парадної, няня з дітьми в квартирі боїться їх. Попросили приїхати перевірити. Коли поліцейські прибули на місце, то нікого не було. Телефон по якому телефонували на 102 теж не відповідав.

Як тільки патрульні зібралися виїжджати назад, прийшло ще одне повідомлення. У ньому говорилося про те, що за тією ж адресою знаходяться діти з жінкою в неадекватному стані.
Як пише патрульна, квартира - самий справжній притон - сморід, бруд, якісь підозрілі, в наркотичному або алкогольному сп'янінні люди, на підлозі пляшки з-під спиртного, недопалки і калюжі крові. "Няня" розповіла про те, що вранці тут один з її товаришів по чарці намагався покінчити життя самогубством, різав вени і його забрала швидка.
Крім дорослих, в кімнаті перебувало ще троє малюків віком 1,5, 2,5 і 4 роки. На вигляд вони були брудні, голодні, босі, в квартирі жодної іграшки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter