Трійка екстрасенсів спробує розгадати таємницю смерті принцеси Діани. Що насправді сталося з тілом Леді Ді та при чому тут звичайна сім'я з Волині – все це стане відомо вже сьогодні ввечері.

Читайте також: Екстрасенси на селі: що розслідували ясновидці на Волині

За допомогою до екстрасенсів звернеться Тетяна Систалюк з селища Луків Волинської області. Жінка впевнена, що в своєму житті вона встигла все: вийти заміж за коханого чоловіка, Богдана, разом побудувати будинок, купити автомобіль і народити трьох чарівних дітей – двох синів і дочку. Однак кожен день Тетяна прокидається з думкою про те, що скоро втратить своїх рідних, пише "Волинь нова".

Жінка вважає, що її дітей і коханого на той світ хоче забрати покійний брат чоловіка, який за дивних обставин помер півроку тому. Більше того, після похорону покійний почав приходити уві сні до Богдана і кликати його на той світ... Незабаром чоловік Тетяни дійсно виявився на межі життя і смерті! Останньою краплею для сім'ї стало те, що брат Богдана прийшов уві сні і до старшого сина Тетяни, п'ятнадцятирічного Дениса. Після цього у дитини стався дивний напад. Крім того, уві сні дядько повідомив хлопчикові, що незабаром його не стане.

За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн: азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс. Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне – до Анни з'явиться дух принцеси Діани!

Читайте також: Екстрасенси на селі: що розслідували ясновидці під Луцьком

"Вона сказала: "Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що і я!", – повідомила медіум.

Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперову прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани! "Вона приснилася мені вперше в житті! І сказала дивну фразу: "Розкрий таємницю маленької дівчинки! Її секрет несе смерть!", – відзначить Алекперов.

Як трактувати сон екстрасенса, про яку таємницю маленької дівчинки йдеться і як пов'язані історії принцеси Уельської і звичайної жінки з Волині – дізнаєтеся вже сьогодні о 19:00 на СТБ!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter