Українська телеведуча Алла Мазур, яка поборола онкологію, поділилася з підписниками зворушливою історією з дитинства. Зірка "1+1" згадала, як дитяча драма обернулася казкою і розповіла про епізод зі свого життя з мамою.

Читайте також: Як наждачкою по склу: Алла Мазур назвала ненависне слово після перемоги над раком

За словами Алли, справа була у 2-му або 3-му класі, коли в школі їй довірили роль Снігуроньки. Але от біда – костюму у маленької Алли не виявилося. Тоді сім'я жила в маленькому місті Зіньків і магазинів карнавальних костюмів там не було. Про це Мазур розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Замовити у місцевих майстринь ми з мамою теж не встигли. У неї – медсестри місцевої лікарні - суцільні чергування. І ось. Вже ніч, мама з роботи ще не повернулася. Всі мої мрії про чудове свято розсипаються на очах. Ну що ж, буду Снігуронькою в шкільній формі: подумала я, засинаючи в сльозах. Прикрашу дощиком – і піду. А що робити?" – поділилася спогадами ведуча.

Але на ранок сталося диво, коли маленька Алла встала – вона побачила на стільці костюм Снігуроньки, який зробила для неї мама.

"На стільці поруч з ліжком лежав прекрасний сяючий кожушок: з рукавами, обшитими майже хутром. Поруч такі ж прикрашені сніжинками білі чобітки. І в довершення – чи то шапочка, чи то корона, але щось таке ж світле і прекрасне, настрій і свято були врятовані!" – розповіла Мазур.

Ведуча зазначила, що її мамі довелося всю ніч не спати, щоб зшити костюм Снігуроньки, але вона створила справжнє диво, від якого Алла розплакалася.

Читайте також: Відома українська телеведуча звернулася до людей, які не вірять у коронавірус

"Думаєте, не плакала? Плакала знову. Від розчулення. Бо зрозуміла, що мама після роботи всю ніч не спала. І за цю ніч – створила ДИВО! І скільки б далі пригод в житті не було, це знання – що моя мама вміє творити чудеса!" – резюмувала телезірка.

Алла Мазур розповіла підписникам зворушливу історію: вона тронула до сліз

В коментарях підписники зазначили, що ця історія зворушила до сліз, адже найцінніше в житті – це мама.

  • Боже, яка гарна історія!! У мене в самої сльози на очах... Неймовірно! Наші мами, дійсно творять дива.

  • Ваша історія розчулила до сліз.

  • Зворушливо! Так, мамі творять дива!

  • Чудове фото! Дуже гарна історія! Я навіть сліз не втримала.....уявила і вас маленькою і змучену, після роботи, матусю, яка всю ніч творила диво. Міцного здоров'я Вам у Вашій матусі!!!!

  • Дуже зворушлива історія!!! А ми самі також з Зінькова тільки Полтавської області!!!

  • Розчулили до серця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook