Команда Петра Порошенка перейшла межі законності та адекватності і опублікувала у своєму Telegram-каналі відеоролик, на якому кандидата в президенти Володимира Зеленського збиває вантажівка. Добивкою є доріжка кокаїну, яку хтось після омріяного Гарантом ДТП, втягує через скручений долар.

Читайте також: У Порошенка опублікували відео, на якому Зеленського збиває вантажівка (відео)

Якого ефекту цим роликом хотіли досягнути у Порошенка – незрозуміло. Це смішно? Навряд. Це дасть відсотки на у другому турі? Точно ні. Допоможе переманити на свою сторону частину молоді таким "хайповим" відео? Абсолютно, мимо.

Зате дане творіння політтехнологів Порошенка порушує закон і ще більше обурює і розділяє суспільство. Взагалі перед другим туром вся агітація Гаранта побуована на агресії, насиллі, поділі на "правильних" і "неправильних", на радикалізмі. Свідомо це робиться чи так просто виходить, що у Порошенка настільки не розуміють, як працювати з молоддю – головне питання.

Читайте також: "У Вас Путін відклеївся": мережа вибухнула реакцією та фотожабами на оновлений білборд Порошенка

Лишається констатувати факт відео з Зеденським, вантажівкою та кокаїнои викликало бурхливу реакцію в мережі, але, знов таки, не на користь Петра Порошенка.

Тарас Гуцаленко: "Дно виявилося подвійним. А пробоїна наскрізною.
Влада здавалася огидною. З'ясувалося – вона до того ж і мерзотна".

Жорж Задунайський: "Влада – солодка штука і куди сильніше за кокаїн. Ті хто підсів, ніколи не відмовляться".

Natalia Ja: "Без його відома і згоди такі речі ніхто б не виклав... Петя показав насправді яким є, в будь-якому випадку свої людські якості точно... по головах, по трупах заради влади... так і тебе він зіллє, якщо йому треба буде... гідності 0".

А. І.: "Петро не винен, у нього повний штаб агентів Кремля))".

Ольга Антипина: "Я думала Путін – це ваш максимум критинізму, а ні. Викликайте психіатрію!!!"

Євграф Полстоев: "Класний ролик! Думаю, що Порошенко сам монтував! Талановитий політик – талановитий у всьому!"

Helen: "Яке дніще... це вже схоже на загрозу життю. + Наклеп. якби у нас були чесні суди, то засудити б декого за такі ролики".

IGOR CHINYUK: "Жах, до якого рівня потрібно було впасти, щоб таке робити... пробите дно дна(("

vladimirbarel: "Ні х**се жарти у гаранта. Бл* і він стояв при владі! Песець, скільки розуму вкладено в ролик".

Oleg Nou: "Ні, ні, ні, на відео камаз! Значить це Путіна слід... Якщо б "цукерки" рук справа була, то збивав би явно "Богданом".

Іра Скоблюк: "Брудна кампанія за чесні вибори".

Lena Roko: "Петя просто насолоджується людськими смертями. Збоченець! Я розумію, що не він клепав цей ролик, але він дав добро запустити його як рекламу в Ютубі!!! Його опублікували на телеграм-каналі, який він особисто рекламував у своєму відеозверненні. Він отримує задоволення від такого! Йому це здається кльовим! Він думав, що народ зацінить! Пі**ець просто.

Я раніше щодо Кузьми підозрювала, чиїх це рук справа, але після цього просто впевнена..."

Сергій Рарог: "Так рейтинг тільки в мінуси піде. Треба про рейтинг 5 років думати, а не останні 3 місяці".

Ілля Брежнєв: "Якщо чесно, я поржав в рамках креативності. Але в рамках президентських виборів, якщо відео виходить зі штабу пороху – це звичайно ж не припустимо".

Galyna Kamenir: "Дивні плакати з пикою Путіна на всю країну, КамАЗи збивають людей... що твориться в голові у людей, які це придумують. Але якщо в Грузії ця тактика прокотила, то думаю в Україні на це розсудливі люди не купляться".

Andriy Izenytskyy: "Народ, а хто нюхає кокс після того, як вантажівка збила Зе??Невже По святкує так?)))"

Eugene Scaffolder: "І це постить Президент європейської країни, який декларує європейські цінності! Браво! Пєтя жгі! Друзі, здається главі держави знесло дах остаточно! Я думав після рекламою з Путіним ми уже нічого більш неадекватнішого не побачимо... Помилявся)))))".

Додамо, що скандальний відеоролиу зник з Telegram Порошенка після осуду громадськості. Схожа ситуація була і з білбордами з обличчям Путіна.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook