Дві працівниці відділу митного оформлення № 3 митного поста "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби вимагали та отримали неправомірну виходу.

Читайте також: Працівницю митниці на Волині підозрюють у зловживанні службовим становищем: бюджет недоотримав понад 340 тисяч

Про це повідомили в пресслужбі Волинської митниці. 

За версією слідства, 16 червня 2020 року, працівниці митниці за попередньою змовою між собою одержали неправомірну вигоду в сумі 400 доларів США та 1600 гривень за безперешкодний пропуск автомобілів на іноземній реєстрації в режимі "імпорт" на митну територію України та не створення штучних перешкод при здійсненні митних формальностей.

Окрім того, правоохоронцями зафіксований ще один факт вимагання й одержання однією з них 25 травня 2020 року неправомірної вигоди в сумі 2400 гривень та 400 доларів США від того ж громадянина.

Читайте також: На Волині розпочали реорганізацію митниці

Обох працівниць митниці обвинувачують у вимаганні й одержанні за попередньою змовою неправомірної вигоди службовими особами (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook