Двоє померлих волинян за останню добу, у яких виявили коронавірус, це люди старшого віку та з супутніми хворобами. Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр.

Читайте також: Нові смерті та хворі: де на Волині зафіксували найбільше хворих на коронавірус

Головний державний санітарний лікар області інформує, що за останню добу на Волині зареєстровано 42 нових випадки захворювання на COVID-19, з них 2 у дітей та 10 у медичних працівників. Нові випадки виявлено: Камінь-Каширський район – 9, Ківерцівський район – 8, м.Луцьк – 6, Луцький район – 1, Ковельський район – 5, Горохівський район – 5, Маневицький район – 4, Володимир — Волинський  район – 1, Любомльський район – 1, Любешівський район – 1, Рожищенський район  — 1.  За добу одужано 2 особи. 

Два випадки хвороби завершилося летально. Померли мешканець Ківерцівського району, віком 85 років та мешканка Рожищенського району, віком 71 рік. Вони мали супутні захворювання.

Читайте також: В Україні за добу різко зросла кількість хворих на коронавірус: вже понад 38 тисяч інфікованих (нові дані)

Загалом станом на 23 червня в області зареєстровано 1894 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 117 у дітей та 322   у медичних працівників. Одужало 553 особи, з них 39 дітей та 110 медичних працівники.  54  випадки хвороби завершилось летально, в тому числі померло 3 медичних працівники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook