Як стало відомо "Під прицілом" з власних джерел, 15 березня близько 18:00 на отриманні хабара затримано двох суддів Луцького міськрайонного суду. Інцидент стався у новому приміщенні Луцького міськрайонного суду на вулиці Конякіна.

Читайте також: Озброєна банда з Волині крала нафтопродукти із нафтопроводів

За попереднью інформацією, судді вимагали неправомірну вигоду за непритягнення до адміністративної відповідальності правопорушника за водіння у нетверезому стані (ст. 130 КУАП).

Операція по затриманню суддів була здійснена завдяки спільній координації зусиль працівниками прокуратури, столичного та місцевого Управління захисту економіки.

Джерела наближені до правоохоронних органів повідомляють, що мова, очевидно, йде про суддів Олега Ющука та Андрія Сівчука.

Раніше повідомлялось, що Олег Ющук судив екс-співробітника міліції Олександра Волошина за п'яну бійку, а ще виправдав власника магазину шкіри та хутра, що збив на смерть дідуся-велосипедиста та навіть не позбавив горе-водія права керування транспортними засобами. Прокуратура свого часу оголошувала судді про підозру у скоєнні правопорушення.

Деталі згодом, а наразі усі чекають офіційних повідомлень від прес-служби силових відомств.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter