Директора ДП "Волиньторф" Киричика Івана Мироновича нагородили грамотою Верховної Ради України.

Читайте також: На "Волиньторф" влада направила перевірку з Держпраці

Директор державного підприємства "Волиньторф" Киричик Іван Миронович отримав грамоту Верховної Ради України. Відзнака Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійсненню заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократіїпарламентаризму та громадянської злагоди в суспільстві, активну участь у законотворчій діяльності.

Також разом із грамотою Іван Миронович отримав нагрудний знак.

Читайте також: КП "Волиньторф" може зупинити свою роботу через Волинську ОДА

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Олександр Савченко продовжує безславну політику свого попередника Володимира Гунчика, спрямовану на знищення комунального підприємства ДП "Волиньторф".

Держава, у власності якої перебуває одне з найприбутковіших підприємств "Волиньторф", усіма своїми діями гальмує його роботу. І нині основна проблема підприємства – у відсутності дозволів на розробку земель, без яких воно – лише купа брухту. Як наслідок – одна з філій заводу повністю згортає свою діяльність, а 100 його працівників лишаються без засобів для існування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook