Ростислав Новосад – директор ПАТ "Гнідавський цукровий завод" дорікає дитячим садочкам та школам двома мішками цукру. Зазначимо, що у тих же школах і садочках навчаються діти і працівників заводу.

Читайте також: "Сморід у Луцьку пахне кавою": представник "БІО ПЕК" пояснив позицію підприємства на громадських слуханнях

Зокрема, в інтерв’ю одному із волинських видань він заявив, що йому доводиться допомагати комунальним закладам матеріально, в той час, як гроші на харчування дітей виділяються з бюджету.

Такі слова обурили депутата Луцької міської ради Бориса Смаля. З його слів, йдеться про 2 мішки цукру, які два роки тому виділив завод для дитсадка та школи, де навчаються діти працівників, передає ІА "Волинські новини".

"Цинічно... Бо мова про два мішки цукру в рік, які надавалися у вигляді матеріальної домомоги востаннє ще два (!) роки тому... Для дитсадка та школи, де навчаються діти працівників заводу. Ага, ще подарунки випускникам-медалістам, теж кілька років тому... Може чогось не знаю, тоді похваліться, бо це ж нормально, коли "меценат" дорікає наданою ним допомогою", – йдеться у дописі Бориса Смаля.

Депутат наголосив, що кошти виділені на харчування дітей не йдуть на інші цілі. Мовляв, діти не двома мішками цукру харчуються.

"На щастя, не всі забезпечені представники бізнесу в нашому місті мають схильність щось дати дітям, а потім цим дорікати. Наприклад, за останні два роки благодійні організації при навчальних закладах міста отримали від меценатів понад 3 млн. грн. (!!!!) Ваших два мішки цукру – це навіть не капля в морі. Багато з цих меценатів не лише не вихвалялися своєю допомогою, але й просили взагалі не називати їхніх імен та підприємств.

У мікрорайоні, де розташований Ваш завод, за останні кілька років меценати брали участь в ремонтах дитсадка та школи, в благоустрої поліклініки, в будівництві стадіону, в забезпеченні Будинку культури. А Ви кажете про мішки з цукром...

Читайте також: Гнідавський цукровий завод оштрафували за поширення смороду у Луцьку

Впевнений – більше жодного разу, жоден навчальний заклад міста нічого не попросить у Гнідавського цукрового заводу", – додав Борис Смаль.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook