У селищі Озеро на Волині батьки не відпускають дітей до школи. І все через директорку, характер і поведінка якої, як пояснюють, просто жахають. 

Читайте також: Скандал у волинській школі: директор тероризує вчителів і батьків

Із 136 дітей, які навчаються у школі, на навчання прийшло лише 20. Батьки не пускають учнів до школи – бояться директорку.

"Вона в моєї дитини вирвала порції з картоплею і сказала, що з сьогоднішнього дня Ладанець "пітатись" не буде", – зазначає мама школярки.

Нарікають на очільницю школи і педагоги.

"Якщо я їй особисто чимось не догодила чи сказала правду, яка їй не подобається, то вона може прийти у світлицю і при учнях мене образити", – говорить педагог-організатор школи.

Після випадку, коли директорка, начебто за винагороду, дозволила одному з учнів переписати державний іспит, нею зацікавилось і управління освіти. Та звільнити її з посади там не можуть, бо це прерогатива районних депутатів.

Утім там вже кілька тижнів не можуть розглянути це питання − засідання постійно переносять. Люди бачать у цьому одну причину – чоловік директорки сам місцевий депутат. Хоча обранці від цього відхрещуються.

Читайте також: На Волині батьки заблокували районну раду з вимогою звільнити директора школи

Натомість чоловік-депутат підстав для звільнення дружини не бачить!

Зараз на роботі директорка майже не з’являється: була у відпустці, потім взяла лікарняний, тепер на курсах підвищення кваліфікації. Зустрітися з журналістами жінка категорично відмовляється. Неквапливість чиновників у вирішенні питання зриває навчальний процес − учнів за партами щодня меншає.

Детальніше дивіться в сюжеті телеканалу "2+2":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter