Чи потрібно доводити, що басейн – неабияка радість для маленької дитини? Дуже практичний варіант – надувний басейн. Сьогодні виробники пропонують численні надувні басейни для дітей, наприклад, марки Bestway та інших відомих брендів. Їх можна придбати в інтернет-магазині Aquapolis.

Радість та користь

Процесу купання особливо радіють маленькі діти. Але купання – це не тільки чудова розвага, але й вельми корисні вправи. Вони дозволяють укріпити здоров’я дитини, покращити апетит та сон. Купання сприяє покращенню тонусу м’язів і кровообігу. Лікарі відмічають його позитивний вплив на нервову та серцево-судинну системи організму.

За рівнем безпеки дитини купання у домашньому басейні є набагато кращим варіантом, ніж плавання у відкритому водоймі. За дитиною значно легше наглядати, і вона не запливе на глибину. На відміну від моря чи ставка, у дитячому басейні можна відрегулювати температуру води. Є можливість контролювати та постійно підтримувати її чистоту.

Надувні басейни для малят є таким варіантом, який має багато переваг. Вони дозволяють швидко організувати водні процедури недалеко від дому. А якщо погода не дозволить, то можна влаштувати купання і вдома. Для того, щоб встановити такий басейн, не потрібно багато часу. Перевозити його дуже легко. До цього треба додати відносно невелику ціну, а надійність сучасних моделей надувних дитячих басейнів дуже висока завдяки властивостям матеріалу, з якого вони виготовляються – полівінілхлориду. Цей полімер є цілком нетоксичним, міцним, не псується під впливом ультрафіолетового випромінювання.      

Дитячі надувні басейни від компанії Aquapolis

Асортимент надувних басейнів в інтернет-магазині Aquapolis дозволяє вибрати виріб для дитини будь-якого віку. Для малят у віці до півтора року звичайно застосовуються басейни малої глибини (не більше 17 см). Для діток до трьох років підходить глибина басейна до півметра, а до семи років – до метра. Звичайно, маленькі діти полюбляють вироби яскравих кольорів, а надто з зображеннями улюблених казкових персонажів.

Вибираючи надувний басейн для дитини, треба також звернути увагу на його бортики. З одного боку, бортик має бути досить жорстким, щоб дитина могла притримуватися за нього в разі потреби, з іншого – там не повинно бути грубих та нерівних швів, які можуть травмувати шкіру маленької дитини.  

В інтернет-магазині Aquapolis покупці мають змогу купувати якісні дитячі надувні басейни перевірених виробників.