Кричущий випадок у Хмельницькій міській дитячій лікарні обурив українців

Там хлопчик у палаті лікарні отримав опіки очей від дії кварцової лампи і кричав від болю всю ніч, але лікар прийшла тільки о 10-й годині ранку.

Читайте також: Через менінгіт загинула ще одна дитина в Україні

Як свідчать ексклюзивні коментарі Politeka, ситуація приголомшила українців.

"Там мама ще терпелива… я би сама кричала на всю лікарню і обдзвонила би всі гарячі лінії і інтернет на ноги поставила за таку пасивність. А ті лікарі сором вам.. слів тяжко до вас підібрати… де ж вас стільки баранів береться? Нехай хлопчик одужує якомога скоріше, а вам лікарі потрібно пройти нові курси по совісті, як це бути людьми нормальними, і чому я повинен рятувати людське життя будь де і будь коли", "Це людська байдужіть…як би ті лікарі були людьми нормальними, то ніяка реформа не завадила їм допомогти дитині…просто тепер ці сволочі відчули безнаказанність і показують своє істинне лице!!! "З палати виганяють людей під час кварцування. Як дитя з мамою там могли бути???", "Не дай Бог ніяким батькам зіштовхнутись з таким", "Всі забули про клятву Гіпократа. Це все перетворилося на формальність", – йдеться в коментарях.

При цьому хтось навіть вважає, що в такій ситуації недогледіла мати хлопчика, яка була з ним у палаті: "А мама не бачила що кварцова лампа включена?", "Винна мама це факт", "Лампа кварцує дитині очі годину, а мама дивиться на це!".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter