Відома автобусна компанія Ecolines загриміла в новий скандал: водій побив білоруського фотографа й оператора Миколу Куприча за те, що у нього була із собою відеокамера.

Читайте також: На Волині мікроавтобус протаранив паркан

Про цей інцидент розповів художній керівник Білоруського вільного театру Микола Халезін у Facebook, опублікувавши відповідні фото та відео.

"Чудово проведені в Києві гастролі були все-таки затьмарені... Протягом усього часу перебування Микола знімав матеріал для фільму, який театр готує до випуску. А коли прийшов до рейсового автобусу Ecolines, що їхав до Мінська, водій, побачивши камеру, що висить на його плечі, сказав, що в автобус Колю не пустить. На питання "чому?" водій просто порвав квиток", – розповів Халезін.

"Микола увімкнув камеру та запитав, на якій підставі його не пускають в автобус. Водій розбив йому камеру, а потім побив, пошкодивши голову. Після цього автобус виїхав, а Микола викликав поліцію. Поліція приїхала і відвезла його до відділення, де Куприч склав заяву. Це було відділення поліції Голосіївського району", – повідомив він.

Читайте також: Як зекономити бензин: лайфхаки для водія

Халезін додав, що компанія Ecolines відмовилася надати прізвище водія, який здійснював рейс за маршрутом Київ-Мінськ, а також висловив надію, що поліція все ж приверне його до відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter