4 березня, колишня секретарка Луцької міської ради та депутат від "Самопомочі" Юлія Вусенко прокоментувала у Facebook публікацію Володимира Кучера стосовно статті щодо діяльності екс-заступника голови луцького осередку громадського об'єднання "Самопоміч" Петра Верзуна.

Читайте також: Одного з екс-очільників волинської "Самопомочі" взяли під варту за шахрайство

Нагадаємо, що Петро Верзун – луцький бізнесмен, громадський діяч та колишній чиновник і кандидат в депутати від "Самопомочі", взятий під варту у підозрі шахрайства та привласненні 8 мільйонів гривень.

Проте, Вусенко повністю відкидає належність Верзуна до партії.

"Дана особа ніколи не мала відношення до політичної партії "Об`єднання "Самопоміч"! Не був він ні членом партії, ні кандидатом в депутати!", – пише Вусенко.

Як відомо, громадська організація "Самопоміч" існує із 2003 року, а політична партія із 2012 року. На Волині вони активно заявили про себе напередодні парламентських виборів восени 2015 року. Тоді Юлія ВусенкоТарас Яковлев та Петро Верзун працювали разом.

Тодішні друзі "побили горщики" і розділились на два табори: "група Вусенко" і "група Яковлєва", до якої і входив Петро Верзун.

Читайте також: Колишня секретар Луцькради шокувала поведінкою "леді": матюки, жбурляння предметів, нецензурні жести

Однак суперництво було закладене вже у сам принцип існування двох луцьких груп. Так на постерах своїх акцій вони писали про себе окремо. Ось один із написів "волонтерська підтримка ініціативної групи ГО "Самопоміч" під керівництвом Юлії Вусенко". Подібні написи робила і група Яковлева. За підсумками роботи всі групи звітували про результати.

Читайте також: Чому розсипалась "Самопоміч" на Волині

У результаті балотування "група Вусенко" виграла ці вибори. Натомість членів групи Яковлева, які працювали в "Самопомочі", нібито свідомо проігнорували, "кинули", хоча ті вчасно подали свої списки.

Таким чином, Петро Верзун покинув партію і сказав, що це "штучний проект, який має гарну обгортку" і йому соромно, що він був заступником керівника штабу та агітував за "Самопоміч".

"Коли достатньо довго працюєш за лаштунками партії, то все більше й більше бачиш правду. Виявилося, що за лаштунками "Самопоміч" – гола, боса і брехлива", – каже колишній заступник голови луцького осередку громадського об'єднання "Самопоміч" Петро Верзун.

Читайте також: Вусенко до Ткачука: Оглядайся, коли будеш йти додому (Відео)

Незважаючи на загальновідомі факти, Юлія Вусенко вводить всіх в оману своєю заявою у соцмережі і намагається приховати усі факти, що пов’язують Верзуна із "Самопоміччю". Можливо, це можна пояснити тим, що політика взяли під варту за шахрайство, а це сильно б'є по репутації політсили на Волині.

Петро Верзун відігравав не останню роль в діяльності партії "Самопоміч", але дружина "смотрящого" Діми  нахабно поширює неправдиву інформацію і тим самим виявляє неабияку неповагу до своїх виборців і лучан в цілому.

 Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter